Handelsbetingelser

Gældende handelsbetingelser for IKNIT.dk

Produktinformation

På IKNIT.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til hello@iknit.dk.

Priser

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende - og ofte fra dag til dag. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen. Alle priser er vist inkl. moms.

Bestilling

Præsentation af varer sammen med en pris på IKNIT.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra IKNIT.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud fra IKNIT.dk om at købe varen på de oplyste vilkår. Vi trækker først pengene fra dit kort når vi afsender din ordre.

En bindende aftale mellem køber og IKNIT.dk er først indgået, når IKNIT.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

Betaling

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra IKNIT.dk.
Vi modtager følgende kort: Dankort, VisaDankort, Visa, Mastercard, Mastercard Debet.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Levering

Leveringstiden er normalt fra 1 til 3 hverdage for alle de varer der er på lager. Hvis der er varer i din ordre, som er i restordre vil du straks efter at vi har modtaget din ordre, få direkte besked om den forventede leverings tid. Du vil modtage en e-mail fra IKNIT.dk når varen er afsendt fra lageret til dig.

Reklamation

Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter varens modtagelse og køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen.

Reklamationsret

Reklamere du over en vare inden for 24 måneder efter køb, beder vi om at få varen sendt ind til inspektion, så skal du i første omgang selv dække fragtomkostningerne, når vi konstatere fejlen vil du få kompensation for dine fragtudgifter (Husk derfor at gemme kvittering for dine udgifter).

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Varen sendes til:

I KNIT Hornbæk

Ndr. Strandvej 315A
DK – 3100 Hornbæk
E-mail: hello@iknit.dk

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Fortrydelsesret

Meddeler køber IKNIT.dk, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler IKNIT.dk det modtagne beløb.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Returpakken sendt uden omdeling vil ikke blive afhentet.

Det er vigtigt at der vælges en forsendelse som tilbyder Track and Trace. Da det gør det muligt at spore varen hvis varen skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - dette gælder dog ikke varer afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.

I KNIT Hornbæk betaler de modtagne beløb, når den returnerede varer modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.

Bemærk at garn og andre varer der lugter af røg, mados, mug, som er fugtige eller på anden måde har taget skade hverken tages retur eller byttes.

Hjemmesiden www.iknit.dk drives af firmaet:
I KNIT Hornbæk  CVR nr: 17989308
Ndr. Strandvej 315A, 3100 Hornbæk, tlf. 60 709 706

Returvarer, som ikke er reklamationsberettigede/Returberettigede

Har du sendt en vare retur til ombytning eller retur for at få pengene tilbage, og vi vurderer, at varen har været brugt eller lugter af røg, mados, mug, er fugtig eller på anden måde har taget skade, kan vi ikke tage den retur. Her står du selv for fragtudgifterne retur til dig. I første omgang efter vores fragtprisliste.

Går der mere end 8 dage, og du ikke følger vores anvisninger vil fragtpriserne nu følge Post Danmarks listepriser og du vil blive opkrævet 125 kr. pr. påbegyndt uge for opbevaring af varen.

Forbehold for ændringer

I KNIT Hornbæk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.